+381 23 560 560

info@poliklinikaradovic.rs

Ponosni na

15 godina uspešnog rada

Sa poverenjem

koje broji više od 10.000 pacijenata

Stručni tim

čini više od 30 lekara specijalista

dr Sanvila Stankov

dr Sanvila Stankov

dr Sanvila Stankov

Spec. Interne Medicine
Kardiolog

Radna biografija

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Zrenjaninu. Osnovne studije medicine završila je na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, 2004. god. na kojem je nastavila svoje dalje školovanje iz oblasti medicine. Specijalizaciju iz interne medicine završila je 2012. god, a subspecijalizaciju iz kardiologije 2017. god.

Dodatne edukacije pohađala je na IKVB Dedinje gde je završila kurs bazične ehokardiografije 2009. god, a u Klinickom centru Srbije kurs stres ehokardiografije 2015. god. Svoje radno iskusno sticala je u Opštoj bolnici „dr Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu kao lekar Koronarne jedinice od 2004-2019 god. Kao konsultant je radila u SMD MEDIC Poliklinici u Zrenjaninu, u periodu od 2012-2013. god, a u Poliklinici Radović kao konsultant radi od 2013. godine. Trenutno stalno zaposlena u Bel Medic sistemu Beograd.

Obučena je da obavlja specijalističke kardiološke preglede, ultrazvuk srca, test opterećenja srca, farmakološki (dobutamin) stres test, 24h Holter EKG, 24h Holter TA, lečenje kardioloških bolesnika u jedinici intenzivne nege, CPR (kardiopulmonalnu reanimaciju), pracenje pacijenata na vestackoj ventilaciji/respiratoru/, plasiranje privremenog pejsmejkera. Član je lekarske komore Srbije(LKS), Udruženja kardiologa Srbije(UKS), Ehokardiografskog udruženja Srbije(ECHOS), Udruženja koronarnih jedinica Srbije(UKJS),Evropskog udruženja kardiologa(ESC) Sluzi se engleskim jezikom.

Upoznajte naše doktore

Stručni tim Poliklinike RADOVIĆ čini više od 30 lekara specijalista,
subspecijalista, magistara, doktora nauka i univerzitetskih profesora.