+381 23 560 560

info@poliklinikaradovic.rs

Ponosni na

15 godina uspešnog rada

Sa poverenjem

koje broji više od 10.000 pacijenata

Stručni tim

čini više od 30 lekara specijalista

O nama

„Napravili smo zdravstvenu ustanovu u kojoj lekari mogu da se bave medicinom onako kako su zamišljali“..

Kratka priča o našoj poliklinici

Nastali smo pre 15 godina a kao rezultat želje da napravimo sve ono što nismo bili u mogućnosti prethodnih godina. Napravili smo zdravstvenu ustanovu u kojoj lekari mogu da se bave medicinom, onakvom kako su je zamišljali, bez limita, koristeći svoje umeće i radeći na najsavremenijim dijagnostičkim aparatima. Prijatan i čist ambijent, ljubazno i požrtvovano medicinsko osoblje, zaljubljenici medicine i pozitivnost kakva treba da krasi jednu zdravstvenu ustanovu je ono što nam je svima preko potrebno, naročito bolesnim.

Osnivač poliklinike

Poliklinka RADOVIĆ nalazi se u Zrenjaninu, u ulici Takovska 10a. U periodu od 2008. do 2013. godine poslovala je pod imenom: SMD MEDIC POLIKLINIKA kada je promenila sedište i naziv.

Stručni tim Poliklinike RADOVIĆ čini više od 30 lekara specijalista, subspecijalista, magistara, doktora nauka i univerzitetskih profesora.

Visok nivo profesionalnog obrazovanja, kliničkog iskustva i zdravstvene etike su njen profesionalni moto, a konstantno ulaganje u najsavremeniju medicinsku opremu garantuje visok nivo zdravstvene usluge.

Usluge poliklinike Radović

Poliklinka RADOVIĆ nudi širok dijapazon medicinskih usluga.
Sve usluge poliklinike možete pronaći klikom na link ispod:

Call Now Button