+381 23 560 560

info@poliklinikaradovic.rs

Ponosni na

15 godina uspešnog rada

Sa poverenjem

koje broji više od 10.000 pacijenata

Stručni tim

čini više od 30 lekara specijalista

dr Jelena Jeremić Savić

dr Jelena Jeremić Savić

dr Jelena Jeremić Savić

Spec. Neurolog

 

Radna biografija

Rođena januara 1975 godine u Zrenjaninu, gde takođe živi i radi. Medicinski fakultet upisala 1994 godine, diplomirala oktobra 2000. godine.
Obavezan lekarski staž odrađen na VMA, zatim radila u DZ “ Boško Vrebalov “ u Zrenjaninu kao doktor opšte medicine. Od 2007.godine radi u OB “ Đorđe Joanović“ na odeljenju neurologije kao doktor medicine.

Specijalizaciju iz neurologije završena maja 2014. godine i od tada radi kao neurolog u OB “ Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu.

Završila edukaciju u KCV na Klinici za neurologiju kod Prof. dr P. Slankamenca: „Ultrazvučna dijagnostika cervikalnih i cerebralnih arterija“. Radi ultrazvučne preglede u kabinetu za doplere navedenog odeljenja. Držala više predavanja iz oblasti CVB, kognitivnih smetnji i neuropatskog bola.

Pohađala skoro sve škole za mlade neurologe, organizovane od strane Klinika za neurologiju. Redovno prisustvuje nacionalnim neurološkim kongresima (domaćim i inostranim), BBF, pohađala Neurodiab letnju školu u Rumuniji i brojne neurološke sekcije kao i edukacije iz poremećaja pokreta, CVB, neuropatskog bola, epilepsija i MS…

Upoznajte naše doktore

Stručni tim Poliklinike RADOVIĆ čini više od 30 lekara specijalista,
subspecijalista, magistara, doktora nauka i univerzitetskih profesora.

Call Now Button