+381 23 560 560

info@poliklinikaradovic.rs

Ponosni na

15 godina uspešnog rada

Sa poverenjem

koje broji više od 10.000 pacijenata

Stručni tim

čini više od 30 lekara specijalista

Dr Miroslav Radović dobitnik nagrade „Orden viteza privatnog zdravstva“

S velikim ponosom vas obaveštavamo da je dr Miroslav Radović, vlasnik i osnivač Poliklinike Radović, nedavno dobio prestižnu nagradu „Orden viteza privatnog zdravstva“. Ovo značajno priznanje dodeljuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, a dr Radoviću je uručena za izuzetan doprinos unapređenju i razvoju stručnosti medicinskih usluga u privatnom zdravstvenom sektoru.

Asocijacija od 2019. godine nagrađuje najistaknutije pojedince, poput vlasnika privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi, kao i istaknutih zdravstvenih radnika zaposlenih u privatnom zdravstvenom sektoru. Ova nagrada se dodeljuje onima koji su svojim rezultatima, radom, angažovanjem, stručnošću, istrajnošću, doslednošću, ličnim i profesionalnim integritetom doprineli poboljšanja zdravlja i zdravstvene zaštite građana Srbije, unapređenju zdravstvenog sistema i razvoju privatnog zdravstvenog sektora u našoj zemlji.

Dr Miroslav Radović primio je ovo priznanje na svečanom otvaranju Četvrtog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, održanom 31. marta 2023. godine u hotelu Crowne Plaza.

Čestitamo dr Miroslavu Radoviću na ovom izuzetnom dostignuću, koje predstavlja rezultat njegovog dugogodišnjeg rada i posvećenosti razvoju privatnog zdravstvenog sektora u Srbiji. Njegova stručnost, etičnost i posvećenost pacijentima ostvarili su značajan uticaj na zdravlje građana i unapređenje kvaliteta medicinskih usluga u našoj zemlji.

U ime svih zaposlenih u Poliklinici Radović, zahvaljujemo se svima koji su prepoznali i podržali rad dr Miroslava Radovića i čestitamo mu na ovom značajnom priznanju!

Call Now Button