+381 23 560 560

info@poliklinikaradovic.rs

Ponosni na

15 godina uspešnog rada

Sa poverenjem

koje broji više od 10.000 pacijenata

Stručni tim

čini više od 30 lekara specijalista

Šta predstavlja mezoterapija?

mezoterapija lica i tela

Mezoterapija je medicinska i estetska procedura kojom se malim tankim iglicama u odredjeni deo lica i tela ubrizgavaju tzv. „mezoterapijski kokteli“. Oni sadrže vitamine, aminikosiline, proteine i druge supstance za revitalizaciju kože, lipolizu masnog tkiva ,zatezanje kože i revitalizaciju kose. U Ordinacija Radović koristimo originalne I najkvalitetnije mezoterapijske preparate iz Francuske i Španije.

LIPOLIZA TELA

Lipoliza tela se radi ubrizgavanjem lipolotičkih preparata u predelu gde se nakupljaju naslage masnog tkiva koje je teško ukloniti vežama i dijetom. U predelu stomaka, struka, unutrašnje strane nadlaktica i nadkolenica, spoljašnja strana nadkolenica i gluteusa kao i u predeli vrata i unutrašnje strane kolena.

Lipoliza se radi na 10 dana ili na mesec dana u zavisnosti od vrste preparata . Broj tretmana je 4 do 6 tokom godinu dana , zatim se može ponoviti. Rezultati su smanjenje masnih naslaga, mršavljenje u tim regijama , zategnutija i čvršća koža.Lipoliza se može kombinovati sa radiotalasnom lipolizom , uz vežbe i dijetalnu ishranu ili kao samostalni tretman.

Posebni preparati se koriste za zatezanje kože i redukciju strija.Nakon porodjaja , nakon mršavljenja kod opuštene kože vrata lica. Koristi se za zatezanje kože stomaka, ndlkatica , vrata i lica .Tretmani se rade na 7 do 10 dana , 3 do 6 puta u zavisnosti od opuštenosti kože. Rezultati su zategnutija koža, boljeg kvaliteta, sa redukovanim strijama i plićim borama.

REVITALIZACIJA LICA I VRATA

Mezoterapijom lica se ubrizgavaju preprati koji hidriraju kožu , poboljšavau elastičnost daju blistavistiji i zategnutiji izgled.Pliće bore nestaju dok dublje se znatno popunjavaju. Ovim tretmanim se tretira celo lice i vrat .Ispravljaju se bore oko očiju , bore na čelu kao i u predelu oko usana.

Početni tretmani se rade jedan put mesečno tokom dva do tri meseca zatim na 6 meseci ili na 12 meseci.Redovnom mezoterapijom lice je podmladjenije, zategnutije, koža lica čistija, blistavija. Tretmani se rade kod kože oštećene nakon sunčanja, kod nečiste kože , za održavanje hidriranosti kože mladje kože i sprečavanje nastanka prvih bora.

Kod zrelije kože tretmani se rade za zatezanje kože i smanjenje bora i revitalizaciju lica.Preparati sadrže razlicitu koncentraciju i sastav vitamina i minerala i hijaluronske kiseline u zavisnosti od stanja i kvaliteta kože.

MEZOTERAPIJA KOSE

Tretman se radi kod pojačanog opadanja kose , kada je kosa tanka i oštećena , farbanjem suncem ili drugim putem. Proredjenost kose nakon trudnoće zatim umenopauzi ili nakon tretmana presadjivanja kose. Nakon tretmana opadanje kose prestaje kosa je jača, gušća, kvailitetnija.

Mezoterapija spada u procedure revitalizacije kože te su rezultati vidljivi kod nekih tretama odmah za neke je potrebno vreme od 14 dana, najbolji rezltati su nakon mesec i više dana. Procedura je minimalno invazivna i bolna , odustvo sa posla je veoma kratko oko 1 do 2 dana oporavak veoma brz.

MEZOTERAPIJA KOSE  Tretman se radi kod pojačanog opadanja kose , kada je kosa tanka i oštećena , farbanjem suncem ili drugim putem. Proredjenost kose nakon trudnoće zatim umenopauzi ili nakon tretmana presadjivanja kose.Nakon tretmana opadanje kose prestaje kosa je jača , gušća , kvailitetnija. Mezoterapija spada u procedure revitalizacije kože te su rezultati vidljivi kod nekih tretama odmah za neke je potrebno vreme od 14 dana , najbolji rezltati su nakon mesec i više  dana. Procedura je minimalno invazivna i bolna , odustvo sa posla je veoma kratko oko 1do 2 dana ,oporavak veoma brz. Rezultati su na zadovoljstvo  žena koje su nam dale poverenje i naše zadovoljstvo veoma dobri što govori naše šestogodišnje iskustvo   dr Dušanka Strajnić-spec plastične i rekonstruktivne hirurgije

Rezultati su na zadovoljstvo žena koje su nam dale poverenje i naše zadovoljstvo veoma dobri što govori naše šestogodišnje iskustvo dr Dušanka Strajnić – spec plastične i rekonstruktivne hirurgije

Call Now Button